Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Projektová práce, flexibilita a nejvyšší nároky na kvalit

Datum vložení: 18.03.2024 / Datum platnosti: 01.04.2024

Základní informace


Jako partner pro kompletní inženýrské zpracování se specializujeme zejména na karosářský sektor v automobilovém průmyslu a na oblasti montážní techniky, letectví a kolejových vozidel, ale také na CFK (plasty zesílené uhlíkovými vlákny) a na řešení automatizace s využitím robotů. Náš mezinárodně působící podnik se vyznačuje přímou blízkostí k zákazníkům a svou globální orientací. Již od roku 1966 poskytuje HLS Engineering Group výrobní řešení zaměřená do budoucnosti pro výrobu strojů a strojních zařízení. Jako specialista a partner pro kompletní inženýrské zpracování jsme si získali pozici zejména v karosářském sektoru automobilového průmyslu. Kromě toho nabízíme řešení pro odvětví kolejových vozidel, letectví, montážní techniky, CFK a automatizace s využitím robotů. Svým zákazníkům nabízíme vždy individuální a optimalizované řešení, od plánování výroby, přes konstrukci zařízení až po uvedení do provozu. Nejdůležitější základ podniku: Naši vysoce kvalifikovaní pracovníci s jejich celkovým pochopením výrobků a výroby. Po celém světě! Společnost HLS je certifikovaná podle normy DIN EN ISO 9001.

Naše silné stránky: Projektová práce, flexibilita a nejvyšší nároky na kvalitu. Jejich neustálá optimalizace je pro nás každodenní výzvou.

Náš cíl: Nejvyšší kvalita!

Naše značka: Promyšlená řešení orientovaná do budoucnosti!

Naše vášeň: Největší spolehlivost! Vše pro spokojenost našich zákazníků!

Adresa a kontakty

HLS Czech s.r.o.
IČ: 25120379
Pod Borkem 318,Mladá Boleslav,293 01
Telefon: + 420 326 711 011
E-mail: vladimir.soumar@hls-group.com
WWW: www.hls-group.com