Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Zatravňovací dlažba Pur-plast

Datum vložení: 09.09.2019 / Datum platnosti: 23.09.2019

Základní informace

V době, kdy zelené zatravněné plochy ustupují asfaltu a betonu, přicházíme s ideálním řešením na zpevnění travnatých ploch, které má skvělé technické vlastnosti a je velmi šetrné k životnímu prostředí. Zatravňovací dlažba nabízí pevnostní vlastnosti tradičních povrchů, jako je beton nebo živičné směsi, zároveň však umožňuje zachovat přirozený ráz zatravněné plochy. Zatravňovací tvárnice Pur-plast jsou vhodné i na zpevnění silně zatěžovaných travnatých ploch, jako jsou parkoviště, příjezdové cesty, kolejiště, jízdárny, paddocky apod.
dlažba​Jak se zatravňovací dlažba vyrábí?

Zatravňovací dlažba se vyrábí z plastového recyklátu se zásadním podílem polyetylenu, který získáváme z průmyslových i komunálních odpadů. Materiál tvárnic je UV stabilní a neutrální k životnímu prostředí. Případná likvidace zatravňovací dlažby je taktéž šetrná k přírodě – materiál je totiž stoprocentně recyklovatelný.

Kde najdou zatravňovací tvárnice využití?

Zatravňovací tvárnice využijete všude tam, kde potřebujete zpevnit nadměrně zatěžované travnaté plochy – zahrady, golfová hřiště, přírodní parkoviště, příjezdové cesty, odstavné plochy, chodníky, kolejiště, jízdárny, paddocky. Zatravňovací dlažba zachovává přirozenou propustnost půdy a tím i koloběh dešťové vody v přírodě. Více o možnostech použití najdete na stránce Použití zatravňovací dlažby.

Adresa a kontakty

GREEN PLANET Investment, s.r.o.
IČ: 27538800
Piletická 61/36a,Hradec Králové,500 03
Telefon: +420 495 454 480
Fax: +420 495 212 681
E-mail: kos.kessner@k-o-s.cz; plasty@kessner.cz
WWW: www.ploty-piletice.cz/pur---plast-dlazba