Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Přístupový systém AGI

Datum vložení: 11.04.2024 / Datum platnosti: 25.04.2024

Základní informace

Přístupový systém GPP ABA je určen pro kontrolu oprávnění vstupujících osob. Systém umožňuje monitorovat, kontrolovat a schvalovat přístup do vyhrazených míst objektů, kontrolovat vchodové dveře, výtahy, interní prostory i parkoviště.

Kontrolovaný prostor může být rozdělen na zóny s různou úrovní oprávnění vstupu, zóny lze do sebe dále vnořovat. Přístupový systém pracuje autonomně dle nadefinovaných kritérií. Možné je také použití přístupového systému jako modulu parkovacích systémů propojeného on-line s řídícím softwarem, kdy komunikace může probíhat jak po datové kabeláži, tak i bezdrátově.

Samozřejmostí je tvorba reportů a přehledových statistik o činnosti systému. Vstupní identifikační systém je vhodný do všech typů objektů, lze ho efektivně využívat např. v bytových domech, administrativních budovách, nemocnicích, hotelech, výrobních areálech, na veletrzích a dalších místech.

Adresa a kontakty

GREEN Center s.r.o.
IČ: 47121572
Zenklova 1545/39,Praha 8, Libeň,180 00
Telefon: +420 266 090 090
E-mail: info@green.cz
WWW: www.green.cz