Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Lineární vedení NSK, INA-FAG, THK

Datum vložení: 05.07.2019 / Datum platnosti: 19.07.2019

Základní informace

Lineární ložiska jsou prvky uložení pro převodní pohyby. Podobně jako u rotačních ložisek se i zde rozlišuje, zda vznikající síly přenášejí valivé nebo kluzné prvky.

Požadavky na lineární komponenty jsou stejně rozdílné, jako aplikace, ve kterých se používají. Například u přepravních a podávacích systémů je žádoucí především rychlost a přesnost, zatímco u měřicích strojů například přesnost a tuhost. Aby bylo možné najít vždy správné lineární vedení pro příslušnou aplikaci, je kromě bohaté nabídky produktů třeba poskytovat také podrobné poradenství. Společnost INA nabízí obojí: široký program lineárních prvků v kombinaci s kompetentními službami. Díky bohatému programu příslušenství sladěnému s jednotlivými aplikacemi lze široké standardní vybavení vedení ještě dále optimalizovat.

Každý druh konstrukce lineárního vedení má charakteristické vlastnosti, které jsou zvlášť vhodné pro některé případy uložení. Všeobecná pravidla výběru druhu vedení však lze definovat jen obecně, protože téměř vždy je třeba zohlednit a navzájem zvažovat mnohem více faktorů. Kromě zatížení, zrychlení, rychlosti a zdvihu je většinou třeba zohlednit také takové vlivy jako teplotu, mazání, vibrace, způsob montáže, údržbu atd.
Více informací najdete na webových stránkách firmy.

Adresa a kontakty

PK SERVIS technické součásti s.r.o. - hliníkový konstrukční systém Rexroth Bosch
IČ: 26055210
Nad Sládečkem 600,Tábor, Měšice,390 02
Telefon: +420 381 258 658-9
Fax: +420 381 258 660
E-mail: info@pkservis.com
WWW: www.pkservis.com