Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Vulkanizační lis VL 125

Datum vložení: 18.03.2024 / Datum platnosti: 01.04.2024

Základní informace

Formovací a vulkanizační proces je plně řízen a sledován prostřednictvím PLC Siemens S 7 (nebo dle přání zákazníka).

Zakládací zařízení umožňuje přemístění polotovaru do lisu a následně přemístění hotových plášťů z lisu.

Všechna uvedená data mohou být modifikována dle požadavků zákazníka.
Popis vulkanizačního lisu VL 125"

V roce 2007 bylo rozhodnuto o provedení dalšího vývojového kroku u hydraulicko-mechanických lisů a byl proveden konstrukční vývoj dosud největšího v Evropě vyráběného vulkanizačního lisu 125". Nabízí implementaci všech modernizačních kroků a poznatků získaných výrobou VL 90“H a VL 100“ a množství nově užitých technologických a konstrukčních řešení vyplívajících ze specifik tohoto obřího stroje.

Zvedání horních částí parní komory je řešeno pomocí táhel a excentrických kol, pohon je zajištěn pomocí dvojice elektromotorů s přímým pohonem přes pastorek. Součinnost pohonů zajišťuje spojení elektronickou hřídelí. Standardně používáme pohony NORD. Sklápění provádí dvojice hydraulických válců. Zákazník má na výběr z několika variant hydraulické výbavy od světově renomovaných výrobců. Oba pohyby jsou rychlostně nastavitelné. Lis je vybaven účinnou tepelnou izolací parní komory, variantně topných desek.

Celá činnost je zajišťována z ovládací skříně, včetně zakládacího nebo odebíracího zařízení. Standardně vybavujeme naše lisy řídícím systémem Siemens nebo Alain Bradley.

V automatickém provozu pracuje lis od uchopení polotovaru před lisem až vyložení hotového pláště na chladící místo vedle lisu.

Lisy mohou být standardně dodávány v provedení s parní komorou, nebo topnými deskami. Samozřejmostí je v obou případech certifikát pro tlakové nádoby.

Adresa a kontakty

ROTAS STROJÍRNY spol.s.r.o
IČ: 64356922
Nejdecká 183,Rotava,357 01
Telefon: +420 352 668 192-4, 352 668 289
Fax: +420 352 668 211
E-mail: rotas@rotas-strojirny.cz
WWW: www.rotas-strojirny.cz