Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Regulátor komínového tahu

Datum vložení: 16.04.2024 / Datum platnosti: 30.04.2024

Základní informace

Neodborně nainstalovanými nebo zastaralými systémy se ztrácí až 32% tepla. Energeticky úsporné regulátory tahu Haas+Sohn skoncovaly navždy s tímto problémem. Automaticky regulují správný přívod vzduchu, takže při spalování se nespotřebovává žádná zbytečná energie a je postaráno o vysokou topenářskou účinnost. I při odstavení hořáku se z komínu odebírá teplo. Spalovací prostor vychladne a hořák se spustí podstatně dříve.

Díky energeticky úsporným regulátorům tahu Haas+Sohn dostává komín potřebné množství vzduchu, aniž by se spalovací prostor ochladil. Přiváděný vzduch snižuje během fáze hoření teplotu kouřových plynů. Při odstavení hořáku provětrává komín, a tak nemůže vzniknout žádná kondenzovaná voda a zabrání se v komínu usazeninám z kouře. S pomocí energeticky úsporných regulátorů tahu Haas+Sohn zcela odpadá ucpávání komínu během fáze roztápění

Adresa a kontakty

HAAS+SOHN Rukov s.r.o.
IČ: 62740989
pan Lukáš Janeček
Nádražní 312,Jiřetín pod Jedlovou,407 56
E-mail: lukas.janecek@haassohn.com
WWW: www.haassohn-rukov.cz