Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Engineering konstrukce karoserií

Datum vložení: 16.04.2024 / Datum platnosti: 30.04.2024

Základní informace

Převádíme ideje hrubých konstrukcí do reality.

S více než 50 letou zkušeností v naší stěžejní podnikové činnosti - engineeringu hrubých konstrukcí karoserií - disponujeme obsáhlými technickými znalostmi, které sahají daleko za oblast čisté konstruktivní práce. Od nás obdržíte všechny výkony z jedné ruky. Naši projektoví manažeři doprovázejí vaše projekty překrývajíc jednotlivé fáze, od prvního kroku při plánování, až po uvedení do provozu na místě, bez újmy na kvalitě a ztráty času skrz externí rozhraní. I pro speciální řešení nalezneme pro vás vždy nejlepší a nákladově nejvýhodnější řešení.



Rozličné scénáře integrace přitom pomáhají nalézt co nejlepší řešení při zapojení dalších modelů a derivátů. Rádi vám v rámci systému Simultaneous Engineering vytvoříme detailní plán. Firma HLS je také expertem při vytváření klecí a konceptů retoolingu. Mimoto vytváříme logistické koncepty pro optimalizaci procesů a snižování nákladů.

Adresa a kontakty

HLS Czech s.r.o.
IČ: 25120379
Pod Borkem 318,Mladá Boleslav,293 01
Telefon: + 420 326 711 011
E-mail: vladimir.soumar@hls-group.com
WWW: www.hls-group.com