Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Obloukové svařovací poloautomaty MIG MAG

Datum vložení: 24.03.2024 / Datum platnosti: 07.04.2024

Základní informace

Popis některých funkcí ve výbavě strojů.

Přibližovací rychlost - svařovací drát se přibližuje ke svařenci regulovanou rychlostí a až v okamžiku dotyku se svařovaným materiálem a zapálení oblouku se přibližovací rychlost přepíná automaticky na pracovní svařovací rychlost podávání drátu.

Tato funkce přispívá ke klidnějšímu zapálení oblouku. Výhodná je i pro svařování hliníku.

Funkce 2T/4T - jedná se o dvoutaktní/čtyřtaktní ovládání svař. zdrojů, které umožňuje obsluze svařovat i bez trvale stisknutého tlačítka svařovacího hořáku. Oblouk se zapaluje stisknutím a následným uvolněním tlačítka svař. hořáku. Ukončení svařování se uskuteční opětovným stisknutím a uvolněním tlačítka hořáku. Svařovací zdroje AWECO jsou vybaveny ochranou před náhodným sepnutím v režimu 4T.

Dálkové ovládání - vedle nastavování rychlosti podávání svařovacího drátu na předním panelu svařovacího zdroje lze použít k nastavení tohoto parametru i dálkové ovládání, ketré se umísťuje v dosahu svářeče.

Předehřev plynu - všechny svařovací poloautomaty AWECO jsou vybaveny možností připojení topného tělíska předehřevu 42V, který je součástí redukčního ventilu CO2.

Test plynu - stiskem tlačítka na panelu svařovacího poloautomatu lze ověřit množství průtoku ochranné atmosféry.
Vodní chlazení - ke svařovacím poloautomatům B250, 280 a 330 combi lze místo standardního hořáku dodat hořák vodou chlazený včetně chladicí jednotky.
Více informací najdete na webových stránkách firmy.

Adresa a kontakty

AWECO spol. s r. o.
IČ: 49282921
Holín 150,Jičín,506 01
Telefon: +420 493 532 260
E-mail: aweco@aweco.cz
WWW: www.aweco.cz